Les colònies a Flix

El 19 d’octubre vam arribar a la casa de colònies  que estava a Flix, a la Ribera d’Ebre, província de Tarragona.
La primera activitat que vam fer va ser anar al castell de Flix. Des de la torre més alta es veien moltes comarques i pobles.
Més tard vam anar cap el refugi antiaeri, allà vam veure una bomba que ja  havia  explotat. Caminant, vam arribar al pas de barca, eren dues barques juntes que serveixen per creuar el riu, amb aquesta barca vam anar d’un costat a l’altre. Vam sopar a l’alberg de Flix. al dia següent vam anar al Parc Natural de Sebes vam buscar unes fotos dels animals que  estaven allà al bosc, després vam fer picnic al Mas de les Cigonyes i més tard vam anar al museu on ens van ensenyar un vídeo de la vida a Flix fa molts anys. També ens van ensenyar com es feien les cordes que estiraven els sirgadors.
Seguidament amb l’autobús vam marxar a la casa de colònies ,vam  jugar i ens ho vam passar molt bé.
Després de sopar , els que volien, vam fer un ball.
Al dia següent va venir un senyor i ens va fer el taller d’anellament dels ocells, ens va agradar molt quan li va posar l’anella a l’ocell,finalment vam fer el taller del bosc de Ribera. Més tard ens vam marxar cap a Barcelona. A nosaltres ens agradaria haber-nos quedat a Flix!
 
ELS NENS/ES DE CICLE MITJA

1 comentari:

Anònim ha dit...

va ser molt xolo em va agrada moltisimjamelia gonzales

Sortides esportives de gener.

  El dijous 27 de gener, els nens i les nenes de les classes de 3r, vam concloure la unitat didàctica de Judo treballada assistint al CEM ...