LA PRIMERA SORTIDA DEL CURS

El divendres 3 d’octubre a que no sabeu que va passar ? Vam anar d’excursió i l’excursió es deia “ Fa molts anys a Barcelona” i tractava de viatjar al passat. Cada grup era d’una època i a mi em va tocar el s XIX i ens vam vestir amb complements de l’època. Vam fer activitats per conèixer les diferents èpoques de la ciutat de Barcelona Un voluntari de cada grup feia una foto i altres portaven les targetes amb fotos, dibuixos o informació. Vam anar a la plaça Sant Jaume, a la plaça del Rei i al temple d’August on hi havia unes columnes molt maques i ens van explicar coses molt interessants.
                                                                                                  Aitana (4t)

Avui hem anat d’excursió a veure Barcelona antiga. Hem passat per un tros de muralla antiga que quedava. Hem fet com un viatge del temps. També hem vist unes columnes romanes i hi havia uns barrets de cada època, l’època dels romans, l’època medieval, l’època moderna. Amb una cinta mètrica hem mesurat un carrer i feia 21 metres, cada metre era un segle. El punt més alt de la Barcelona romana era de 16,9 metres. Hi havia unes cartolines de coses de cada època: roba, jocs, amb que escrivien i quin vaixell feien servir.
                                                                          Èlia  (3r)


Sortides esportives de gener.

  El dijous 27 de gener, els nens i les nenes de les classes de 3r, vam concloure la unitat didàctica de Judo treballada assistint al CEM ...