DESCOBRIM ELS SECTORS DE PRODUCCIÓ

 Aquest segon trimestre els i les alumnes de 3r hem treballat els Sectors de Producció.

Vam començar parlant sobre el que ens agradaria ser de grans. Van sorgir moltes feines i alguns i algunes encara estem molt indecisos/es perquè tenim molt de temps per rumiar-ho!

A continuació vam entrevistar les nostres famílies per saber sobre les seves feines.

Vam compartir les dades i vam classificar les feines dintre del sector Primari, Secundari i Terciari. Va ser molt interessant descobrir que actualment la majoria de les feines pertanyen al sector terciari. I, en canvi, antigament més gent es dedicava al primari o secundari. Com han canviat els temps!!

En grups vam pensar de quines maneres podíem representar aquestes dades. Sense adonar-nos hem treballat l'estadística.


A més hem tingut l'oportunitat d'experimentar tres oficis diferents. El primer va ser a l'escola. Ens vam convertir en ceramistes per un dia! Va ser un taller molt divertit i a més a més vam practicar el nostre English! Mireu que bé ens ho vam passar! Quan vam anar can Rigol d'excursió, vam fer de grangers i grangeres i també d'artesans. Cuidant dels animals ens vam adonar de la feina tan difícil i dedicada que fan aquestes persones. I per finalitzar, amb la matèria primera de l'ovella, vam fer un producte elaborat: una polsera de llana! Ens va encantar fer el procés d'elaboració.
Estem molt emocionats i emocionades per continuar descobrint i aprenent a través dels TAGAS.

Sortides esportives de gener.

  El dijous 27 de gener, els nens i les nenes de les classes de 3r, vam concloure la unitat didàctica de Judo treballada assistint al CEM ...