CURSES D'ORIENTACIÓ



El passat dilluns 21 de març els nens i nenes de 3r van participar en unes curses d'orientació a l'Anella Olímpica de Montjuïc. Aquesta activitat és una continuïtat de la programació d'Educació Física, concretament de la unitat "Mobilitzat per l'espai i pel temps". Per a participar en aquestes curses s'havien de fer grups de tres nens/es. Aquests grups s'anomenen "ternes". Tot seguit, les nostres ternes ens explicaran la seva experiència.

Fiza, Feliu i Neus:
La cursa la vam fer a Montjuïc. Un senyor ens va explicar com es feia, també ens va ensenyar una fita. Les fites eren com banderes amb un aparell elèctric a dalt. Aquell aparell era per saber que havíem trobat la fita. Ens van donar una targeta per passar-la per sobre de l’aparell i així sabien si havíem trobat la fita. La Mónica a l’escola ens va explicar com es feien les curses i ens va ensenyar a fer-les amb jocs i curses d’orientació.

Sara, Jaafar, Gal·la i Roger: La nostra terna era la número 2. La Sara es va lesionar “trencar el braç” i la Gal·la la va substituir al grup. A part de la targeta ens van donar un plànol per orientar-nos. La Sara estava a un triangle que era el punt de referència ajudant a orientar-se a les ternes de La Mar Bella.

Adrià, Ting-Ting i Bibiana: A les curses havíem de buscar 10 fites i ens van costar molt. Sort que vam demanar ajuda a un monitor que ens va dir on estava la primera fita. Al final vam trobar totes!!! Ens ho vam passar molt bé!!!

Omar, Paulo i Marina Alarcón: Ens ho vam passar molt bé i era molt xulo, quan vam buscar la fita número 3 ens vam cansar molt. Però ens va agradar. Hem après a orientar-nos gràcies als jocs, recorreguts, etc. que hem fet a l’escola. Al plànol de l’Anella Olímpica de Montjuïc sortia el Palau Sant Jordi, la Torre de Telefónica i l’Estadi Olímpic.

Erick, Steward i Aina: Vam trigar molt de trobar la fita número 2 perquè vam confondre la 1 amb la 2. Vam sortir els quarts de l’escola i vam arribar els cinquens.

Nerea, Àngel i Martí: Les curses d’orientació ens van agradar poquet perquè vam quedar els últims. El nostre grup es va equivocar en una fita i vam preguntar on estava.

Marcel, Helena, Marina: A l’escola hem treballat l’orientació amb un mapa i xapes. Nosaltres vam ser els primers d’agafar el mapa i la tarjeta pr marcar les fites. Ens ho vam passar pipa!!!

Sortides esportives de gener.

  El dijous 27 de gener, els nens i les nenes de les classes de 3r, vam concloure la unitat didàctica de Judo treballada assistint al CEM ...